برگزاری چهارمین جلسه شورای داخلی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه بیرجند

۰۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵ کد : ۲۲۵۵۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
چهارمین جلسه شورای داخلی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه بیرجند روز دوشنبه ۳ بهمن ماه ۱۴۰۱ در سالن شکوه شرق دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری چهارمین جلسه شورای داخلی سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابتدای جلسه ،دکتر لامعی، رئیس دانشگاه و رئیس ‏شورا ضمن خوش آمدگویی به حاضرین و  ضمن اعلام انزجار از حرکت نابخردانه پارلمان اروپا علیه سپاه پاسداران، این  اقدام مذبوحانه را محکوم کرد. در ادامه ایشان توجه به بحث سلامت، ایمنی و بهداشت در ‏بخش‌های مختلف دانشگاه را ضروری دانست. در ادامه دکتر اکبرپور (نائب رئیس شورا) و دکتر زراعتکارمقدم (دبیر شورا) ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص آئین‌نامه بر ضرورت توجه ویژه به گزارشات کمیته بازرسی و پیاده‌سازی اصول HSE در محیط‌های آزمایشگاهی-کارگاهی تاکید داشتند.‏ همچنین کارشناس بهداشت محیط اداره بهداشت و درمان دانشگاه ضمن ارائه گزارش عملکرد کمیته بازرسی شورا، نقاط بحرانی در زمینه HSE در سطح دانشگاه را یادآور شد. در ادامه روسای کمیته‌های HSE در پردیس‌ها گزارش عملکردها و چالش‌های حوزه تحت مدیریت‌شان را ارائه داده و اعضاء در مورد چالش‌ها و نقاط بحرانی HSE مجموعه دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.