انتصاب دکتر جامی‌الاحمدی به سمت رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند

۱۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۱ کد : ۴۴۳۸ اخبار ستادی
با صدور ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر مجید جامی‌الاحمدی به سمت " رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند" منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر جامی الاحمدی عضو هیأت علمی گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند است و در سال 1384 مدرک دکتری خود را در رشته و گرایش تحصیلی زراعت، فیزیولوژی گیاهان زراعی از دانشگاه فردوسی مشهد کسب نموده است.

در ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه بیرجند آمده است: " بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دو سال به عنوان رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع‌رسانی منصوب می‌شوید. در ضمن، وظایف مرتبط با انتشارات دانشگاه نیز برعهده جناب‌عالی خواهد بود."

دکتر جامی‌الاحمدی از خردادماه سال جاری ریاست انتشارات دانشگاه بیرجند را بر‌عهده‌ دارد.

عضو کمیته انتشارات دانشگاه از سال 1392، مدیر گروه زراعت و اصلاح نباتات، معاون گروه زراعت و اصلاح نباتات، نایب رئیس انجمن علمی کشاورزی بوم شناختی ایران، رئیس کتابخانه دانشکده کشاورزی، کسب عنوان پژوهشگر نمونه دانشگاه در سال های 1389 و 1392، ترجمه 12 عنوان کتاب، تألیف یک عنوان کتاب، چاپ 3 فصل در کتب خارجی و 4 فصل در کتب داخلی، چاپ 90 مقاله در نشریات معتبر خارجی، ارائه 160 مقاله کنفرانسی، انجام 12 طرح پژوهشی، مدیر مسئول نشریه تنش های محیطی در علوم کشاورزی( دانشگاه بیرجند)، سردبیر و عضو هیات تحریریه نشریه تنش های محیطی در علوم کشاورزی( دانشگاه بیرجند)، عضو هیأت تحریریه نشریه پژوهش­های زراعی ایران (دانشگاه فردوسی مشهد)، عضو هیات تحریریه نشریه پژوهش­های زعفران (دانشگاه بیرجند)، عضو هیأت تحریریه نشریه مهندسی منابع طبیعی و توسعه پایدار(دانشگاه ملایر) بخشی از سوابق علمی، پژوهشی و اجرایی ایشان است.

شایان ذکر است؛ پیش از این دکتر لیلی سیفی ریاست کتابخانه مرکزی و مرکز اطلاع رسانی را عهده‌دار بود.

{رزومـه}