انتصاب رئیس پردیس علوم پایه

۲۲ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۵۲ کد : ۲۵۳۸۳ اخبار ستادی
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، دکتر ابراهیم غلامی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زمین‌شناسی را به مدت دو سال به سمت رئیس پردیس علوم پایه منصوب کرد.
انتصاب رئیس پردیس علوم پایه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در این ابلاغ آمده است؛ احتراما، نظر به حسن درایت و مراتب کاردانی و حسن اخلاق جناب‌عالی به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مّدت دو سال به سمت رئیس پردیس علوم پایه دانشگاه منصوب می‌ گردید. امید است در سایه عنایات خداوند متعال و توجه ویژه به سند دانشگاه اسلامی و منظومه‌ی فکری امامین انقلاب، زمینه تحول جایگاه دانشگاه تمّدن‌ساز و ارتقاء علوم پایه را فراهم سازید.
دکتر غلامی دانشیار گروه زمین‌شناسی دانشگاه بیرجند است که در سال 1388 مدرک دکتری تخصصی خود را در رشته و گرایش تحصیلی زمین شناسی - تکتونیک از دانشگاه تربیت مدرس دریافت کرد.

{رزومـه}