راه اندازی سامانه دیجیتالی یکپارچه اطلاع رسانی (ساینیج) روابط عمومی دانشگاه بیرجند

۱۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۸ کد : ۳۶۱۳ اخبار برگزیده اخبار ستادی
سامانه دیجیتالی یکپارچه اطلاع رسانی (ساینیج) دانشگاه بیرجند توسط روابط عمومی دانشگاه راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، سامانه جامع اطلاع رسانی در راستای تکریم ارباب رجوع، اطلاع رسانی درون سازمانی، نمایش محتوای مختص ایام و مناسبت ها، پخش ویدئوهای آنلاین، ویدئو کنفرانس، پخش شبکه های دیجیتال رادیو و تلویزیون، پخش محتوای ویژه خبری و نمایش بریده جراید راه اندازی گردید.

این سامانه هم اکنون در فاز اول در 9 مکان از دانشگاه بیرجند شامل سازمان مرکزی، دانشکده علوم، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، دانشکده کشاورزی، دانشکده مهندسی و مجموعه خوابگاهی سرو و صدف جهت اطلاع رسانی یکپارچه راه اندازی گردید.

از آنجا که سیستم های اطلاع رسانی سنتی دارای معایبی از قبیل هزینه بالای استفاده از نیروی انسانی جهت طراحی بنرها و تبلیغات، افزایش روزافزون هزینه چاپ بنرها، زمانبری بیش از حد، عدم تأثیرپذیری مناسب مخاطبان و عدم قابلیت مدیریت متمرکز  کلیه تابلوهای اطلاع رسانی از یک نقطه می باشند، لذا روابط عمومی دانشگاه برآن شد تا نسبت به راه اندازی سامانه اطلاع رسانی یکپارچه اقدام نماید.

کاهش قابل توجه هزینه تبلیغات، امکان نمایش انواع فایل های صوتی و تصویری، دسترسی به محتویات یک یا چند نمایشگر از راه دور، ارسال محتوای قابل پخش برای نمایشگرها با حداقل پهنای باند، نمایش اخبار و بروز رسانی محتویات یک یا چند نمایشگر به صورت کاملا خودکار برخی از امتیازات و امکانات این سیستم می باشد.

محیط کاملا فارسی، نصب راحت و آسان، امکان نمایش ترکیبی، مشاهده خروجی طراحی قبل ارسال، قابلیت پخش زنده شبکه های صدا و سیما، پایین بودن نیازهای سخت افزاری در سرور و نمایشگر و بالا بودن ضریب امنیتی و سرعت ارتباط نمایشگرها، زمان بندی برای پخش محتوای دلخواه، ارتباط استاندارد تحت شبکه، امکان برنامه ریزی محتواها جهت پخش برروی تک تک نمایشگرها و ... بخشی از مشخصات این نرم افزار می باشد.

سیستم اطلاع رسانی یکپارچه تاکنون در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، دانشگاه علامه طباطبایی، وزارت نیرو، شرکت ارتباطات زیرساخت، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، بنیاد شهید و امور ایثارگران، صندوق بازنشستگی کشوری، پژوهشگاه نیرو، آب و فاضلاب شهری خراسان جنوبی و بالغ بر 50 اداره کل، شرکت و دانشگاه در سراسر کشور نصب گردیده است.