انتشار دو عنوان کتاب از سوی اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۵ کد : ۳۶۴۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
انتشارات دانشگاه بیرجند دو عنوان کتاب تألیفی از سوی اعضای هیأت علمی دانشگاه را به چاپ رساند.
انتشار دو عنوان کتاب از سوی اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند

کتاب "شیمی تجزیه1" تالیف دکتر ابراهیم قیامتی عضو هیات علمی پیشکسوت گروه آموزشی شیمی و کتاب MATLAB و کاربرد آن در منابع آب تالیف محمد جواد زینلی دانشجوی دکتری منابع آب دانشگاه بیرجند و دکتر محسن پوررضا بیلندی عضو هیات علمی گروه آموزشی علوم و مهندسی آب دانشگاه بیرجند توسط انتشارات دانشگاه بیرجند به چاپ رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در کتاب شیمی تجزیه 1 مولف به طور جامع و ساده با انتخاب دقیق مثال ها و مسائل کاربردی سعی نموده تا مطالب را بیان نماید.

از اهداف چاپ کتاب شیمی تجزیه یک می توان به آشنایی دانشجویان با شیوه های حل مسائل به روش سیستماتیک انگلیسی اشاره کرد.

در دومین کتاب چاپ شده توسط انتشارات دانشگاه بیرجند مؤلفان کتاب MATLAB و کاربرد آن در منابع آب سعی نموده اند علاوه بر آشنایی با نرم افزار و زبان برنامه نویسی متلب، کاربرد این زبان برنامه نویسی در منابع آب را نیز نشان دهند.

کتاب  MATLAB و کاربرد آن در منابع آب در دوبخش تنظیم شده است که بخش اول به آموزش زبان برنامه نویسی متلب و بخش دوم به کاربرد زبان برنامه نویسی متلب در منابع آب پرداخته است.

اساتید، محققان، دانشجویان و علاقه مندان می توانند جهت تهیه کتاب به فروشگاه اینترنتی کتاب دانشگاه بیرجند (http://press.birjand.ac.ir) مراجعه نمایند.