برگزاری جلسه هم اندیشی اعضای هیأت علمی گروه آمار با مدیران بخش های مالی و آماری استان خراسان جنوبی

۰۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۴ کد : ۳۸۳۲ اخبار ستادی
به منظور بهره وری بیشتر از روش های آماری، ارتباط بیشتر با سازمان ها، معرفی فارغ التحصیلان آمار به سازمان ها و بانک ها، عدالت در جذب فارغ التحصیلان رشته آمار در جهت اهداف آماری سازمان ها و معرفی مرکز مشاوره آماری دانشگاه به دستگاه ها، جلسه هم اندیشی اعضای هیأت علمی گروه آمار با مدیران و مسئولان ادارات و سازمان های خراسان جنوبی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه هم اندیشی اعضای هیأت علمی گروه آمار با مدیران و کارشناسان سازمان ­های دولتی، دادگستری، تأمین اجتماعی، اداره کل کار تعاون و امور اجتماعی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی، شرکت­های بیمه و بانک­ها صبح امروز دوشنبه 3 تیر1398 به همت گروه آموزشی آمار در دفتر ریاست دانشکده علوم ریاضی و آمار برگزار شد.

در این نشست که سه ساعت به طول انجامید مشکلات سازمان­ ها در خصوص نحوه جمع ­آوری داده­ های ثبتی و میدانی مطرح شد.

نقش و اثرگذاری موثر متخصصین آمار و اعضای هیأت علمی دانشگاه در انجام طرح های پژوهشی درون سازمانی، نیازهای سازمان­ ها در خصوص برگزاری کارگاه­ های متنوع منطبق بر سر فصل پژوهشکده آمار، معرفی فارغ التحصیلان و دانشجویان برای سپری کردن دوره­ های کارآموزی و فرصت مطالعاتی از دیگر عناوین مطرح شده در این جلسه بود.

همچنین مقرر گردید جهت اجرایی کردن اهداف این نشست­ ها به صورت دوره ­ای برگزار شود.