کسب مقام اول تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۲۵ کد : ۱۹۷۶۲ اخبار ستادی
تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند مدال طلای پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند مقام اول این مسابقات را در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی از آن خود کردند. اعضای تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند را در این مسابقات سحر مهدی پور، حنانه نخعی و مطهره مرتضوی تشکیل دادند.
همچنین حنانه نخعی در این دوره از مسابقات مقام سوم انفرادی را از آن خود کرد.
مربیگری تیم آمادگی جسمانی دانشجویان دختر را در این مسابقات بر عهده ملیکا مودی بود.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این مقام ارزشمند را به دانشجویان ورزشکار دانشگاه و اعضای تیم دارت تبریک گفته و موفقیت‌های روز افزون برایشان آرزومند است.