برگزاری شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیردولتی خراسان جنوبی

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۵۱۸۰ اخبار ستادی
شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیردولتی  خراسان جنوبی در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیردولتی خراسان جنوبی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، شورای نظارت و ارزیابی خوابگاه‌های غیر دولتی  خراسان جنوبی با حضور دکتر احمد خامسان، رئیس دانشگاه بیرجندصبح امروز دوشنبه 10 آبان1400 در محل سالن شکوه شرق  برگزار شد.
دکتر خامسان ضمن اشاره به سیاست کلی دولت مبنی‌بر  از سرگیری آموزش حضوری مدارس و دانشگاها و مراکز آموزش عالی  گفت: دانشگاه‎‌ها برای از سرگیری آموزش حضوری با چالش‌های همچون خوابگاه‌ها، تغذیه و سلف دانشجویی ، فضای آموزشی، نبود دستورالعمل‌های اجرایی و اعتبارات رو به رو هستند که باید برای رفع آن‌ تصمیمات مناسبی گرفته شود.
دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند ضمن بیان چالش‌های دانشگاه‌های استان برای از سرگیری آموزش حضوری به مصوبات شورای آموزش عالی استان اشاره کرد و گفت: عمده مشکلات ما  مربوط به موضوع خوابگاه‌های دانشجویی می‌باشد.
وضعیت خوابگاهی دانشجویان رسوب شده در دوسال اخیر، قیمت‌گذاری اجاره بهای خوابگاه‌های دانشجویی، تعارض منافع در  بین خوابگاه داران بخش خصوصی، لزوم همراهی همه دستگاه‌های مرتبط شهر برای رفع مشکل خوابگاه،  تعبیه بسته‌های تشویقی برای خوابگاه‌داران دانشجویی، چند منظوره کردن خوابگاه‌ها، استفاده از ظرفیت‌های مازاد دانشگاه‌ها، مرحله بندی و اولویت بندی حضور دانشجویان و ایجاد اتحادیه خوابگاه‌داران استان از مهم‌ترین موراد مطرح شده در این جلسه بود.