برگزاری جلسه بررسی روند اجرایی پروژه خوابگاه ۱۵ خرداد

۲۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۲:۰۱ کد : ۹۴۰۲ اخبار ستادی
جلسه بررسی روند اجرایی پروژه خوابگاه ۱۵ خرداد با حضور معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند برگزار شد.
برگزاری جلسه بررسی روند اجرایی پروژه خوابگاه ۱۵ خرداد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جلسه ای پیرامون مسائل پروژه خوابگاهی 15 خرداد صبح روز شنبه مورخ 25 مرداد ماه 99 با حضور دکتر محسن خورشیدزاده معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر حسین خزیمه‌نژاد مدیر دانشجویی، مدیر و ناظرین پروژه خوابگاه 15 خرداد و برخی دیگر از مدعوین در محل سالن بشارت دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه در مورد مسائلی همچون میزان پیشرفت پروژه و زمان اتمام آن و برخی دیگر از مسائل جاری پروژه بحث و تبادل نظر شد و در پایان حاضران در جلسه از روند اجرایی پروژه خوابگاه 15 خرداد بازدید کردند.
خوابگاه 15 خرداد با زیربنای 480 متر مربع به همراه موتورخانه از جمله پروژه هایی است که توسط بنیاد 15 خرداد از سال 95 شروع شده و تا مهر 1400 مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت و امکان اسکان برای 216 نفر از دانشجویان را فراهم میسازد.

آخرین ویرایش۲۵ مرداد ۱۳۹۹