بازدید مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان جنوبی از روند پیشرفت پروژه موزه دانشگاه

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۲۲:۵۶ کد : ۶۵۰۴ اخبار ستادی
مهندس حسن رمضانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان از روند پیشرفت پروژه موزه دانشگاه بازید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، مهندس حسن رمضانی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به همراه دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند،صبح امروز  سه شنبه 17 دی1398، از محل ساختمان موزه بازدید بازدید کرد.
این بازدید به منظوره معرفی فعالیت های صورت گرفته در راستای راه اندازی موزه و مرکز اسناد و مفاخر  دانشگاه و نیز بررسی مقدمات انعقاد تفاهم نامه ای جهت همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشکری استان صورت گرفت.