در راستای ارتقای رتبه دانشگاه بیرجند در رتبه بندی دانشگاه ها انجام شد:

راه اندازی سامانه حمایت از فعالیت‌های کیفیت بخش آموزشی

۰۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۳ کد : ۱۳۱۴۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
سامانه فعالیت‌های کیفیت بخش آموزشی به‌منظور حرکت در مسیر سند چشم‌انداز دانشگاه بیرجند و حمایت از مجموعه فعالیت‌های اعضای هیأت‌علمی و ارتقای کیفیت فعالیت‌های آموزشی، افزایش توان اشتغال‌پذیری و کارآفرینی دانشجویان در دانشگاه بیرجند راه‌اندازی شد.
راه اندازی سامانه حمایت از فعالیت‌های کیفیت بخش آموزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر رستمی‌نژاد، رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی ضمن اعلام خبر راه‌اندازی سامانه فعالیت‌های کیفیت بخش آموزشی در دهه سرآمدی آموزش سال جاری، گفت: این سامانه کاربردی برای ارتقای کیفیت آموزش‌های دانشگاه، حمایت از مجموعه فعالیت‌های اعضای هیأت ‌علمی و در راستای سند چشم‌انداز دانشگاه بیرجند برای تربیت نیروی انسانی متعهد و کارآمد در حل مسائل جامعه راه‌اندازی گردید.
رئیس گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی دانشگاه با اشاره به اینکه راه‌اندازی این سامانه منجر به ارتقاء کیفیت  فعالیت‌های آموزشی، افزایش توان اشتغال‌پذیری و کارآفرینی دانشجویان در دانشگاه بیرجند می‌شود، افزود: سامانه مذکور با هدف حرکت در مسیر سند راهبردی دانشگاه و برنامه عملیاتی تدوین آیین‌نامه گرنت آموزشی، فراهم آوردن زمینه ارتقای رتبه دانشگاه بیرجند در شاخص‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌های کشور، ارتقای کیفیت آموزش‌های دانشگاه و توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای و اخلاقی دانشجویان راه‌اندازی شده است.
حمایت از اعضای هیأت‌ علمی دانشگاه/ توانمندسازی دانشجویان / تنوع ‌بخشی به منابع آموزش عالی
وی زمینه‌سازی، حمایت و حرکت به سمت آموزش‌های پژوهش محور، فراهم آوردن زمینه حمایتی و اجرایی مناسب برای آیین‌نامه ارتقای توان اشتغال‌پذیری دانشجویان دوره کارشناسی، اقدام در جهت برنامه عملیاتی تدوین شیوه‌نامه اجرایی ارتقای روش‌های آموزشی و تشکیل کمیته بهبود و ارزیابی عملکرد روش‌های آموزشی را از دیگر اهداف این سامانه برشمرد و اظهار داشت: این سامانه برای حمایت از اعضای هیأت‌ علمی دانشگاه در راستای طراحی، تدوین و اجرای برنامه‌های درسی جدید، روش‌های ‌نوین تدریس و  نوآوری‌های آموزشی و حمایت از مجموعه فعالیت‌های مربوط به توسعه آموزش الکترونیکی باهدف توانمندسازی دانشجویان و تنوع ‌بخشی به منابع آموزش عالی برای اولین‌بار در دانشگاه بیرجند راه‌اندازی شد.
دکتر رستمی‌نژاد خاطرنشان کرد: هیأت رئیسه محترم دانشگاه بیرجند آیین‌نامه حمایت از فعالیت‌های کیفیت بخشی آموزشی اعضای هیأت علمی را در خرداد 1399 مصوب کرد و در سال 1400 جهت اجرایی نمودن این آیین نامه سامانه فعالیت‌های کیفیت بخش آموزشی راه‌اندازی و در بخش آموزش سامانه پویا در دسترس اعضای محترم هیأت علمی قرار گرفته است.
لازم به ذکر است: اعضای محترم هیأت علمی می‌توانند با مراجعه به بخش آموزش/فعالیت‌های کیفیت بخشی آموزشی، فعالیت‌های آموزشی خود را در زمینه‌های "فعالیت‌های افزایش توان اشتغال پذیری"، "برنامه درسی، فناوری آموزشی و روش آموزش و ارزشیابی"، "طراحی و اجرای دوره‌های آموزشی و تدریس"، "نظم آموزشی"، "کسب افتخارات آموزشی"، "دانش‌پژوهی آموزشی" و ... ثبت نمایند.

آخرین ویرایش۰۱ خرداد ۱۴۰۰