اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی ارشد گوهرشناسی کاربردی و کانی های صنعتی

۱۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۷ کد : ۱۳۹۰۰ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شورای گسترش و برنامه‌ریزی آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته گوهرشناسی کاربردی و کانی های صنعتی به صورت حضوری ، توسط دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
اخذ مجوز قطعی رشته کارشناسی ارشد گوهرشناسی کاربردی و کانی های صنعتی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر محمد علی رستمی نژاد رئیس گروه برنامه ریزی و توسعه آموزشی با بیان این خبر افزود، پس از ایجاد گروه برنامه‌ریزی و توسعه آموزشی در دانشگاه بیرجند درسال 1398، دانشگاه در شرایط بسیار سخت توسعه رشته‌ها موفق به اخذ مجوز 12 رشته در مقطع تحصیلات تکمیلی و 5 رشته در مقطع کارشناسی ارشد شده است. رشته گوهرشناسی کاربردی جزء رشته‌های بسیار کاربردی با قابلیت اشتغال بالا در دانشکده علوم است که طرح توجیهی آن به همت گروه زمین شناسی و توسط دکتر محمد حسین یوسف‌زاده تدوین و به دفتر گسترش ارائه شده است.

آخرین ویرایش۱۱ مرداد ۱۴۰۰