کارگاه اصول مقاله نویسی علمی به زبان انگلیسی بصورت مجازی برگزار شد

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۹ کد : ۱۶۴۵۰ اخبار ستادی
کارگاه اصول مقاله نویسی علمی به زبان انگلیسی به همت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه، بصورت مجازی برگزار شد.
کارگاه اصول مقاله نویسی علمی به زبان انگلیسی بصورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی "اصول مقاله‌نویسی علمی  به زبان انگلیسی با تأکید بر علوم انسانی" روز چهارشنبه، هشتم دی 1400 بصورت مجازی برگزار شد. این کارگاه با تدریس دکتر شعله ارسطوپور، عضو هیأت علمی گروه علم اطلاعات و دانش شناسی دانشگاه فردوسی مشهد و با حضور تعدادی از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه بیرجند و سایر دانشگاه‌های استان برگزار شد.
دکتر ارسطوپور در این کارگاه به شرح مبسوطی در زمینه مقالات مروری، مقالات پژوهشی و اجزای این مقالات شامل عنوان، نویسندگان و وایستگی سازمانی، چکیده، مقدمه، سوالات پژوهش، پیشینه پژوهش، فرضیات، ضرورت انجام پژوهش و ساختار قسمتهای مختلف پژوهش و نحوه تنظیم زیربخش‌های هر یک از قسمت‌های مقاله به ایراد سخن پرداخت.