پذیرش دانشجو مقطع دکتری مهندسی عمران (گرایش مدیریت منابع آب) در دانشگاه بیرجند

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۲ کد : ۲۳۵۳۱ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در مقطع دکتری مهندسی عمران (گرایش مدیریت منابع آب) در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
پذیرش دانشجو مقطع دکتری مهندسی عمران (گرایش مدیریت منابع آب) در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن اعلام خبر موافقت شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع دکتری رشته مهندسی عمران گرایش مدیریت منابع آب در دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست مزیتی برای دانشجویان منطقه خواهد بود.
وی گفت: دانشگاه بیرجند از مهرماه سال 1402 در مقطع دکتری مهندسی عمران (گرایش مدیریت منابع آب) پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر ابوالفضل اکبرپور (از همکاران محترم پردیس مهندسی)؛ دکتر هادی پورشافعی (مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی) و خانم آسیه شنیده (کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی) بابت پیگیری مجوز این رشته تقدیر و تشکر کرد.
امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.

آخرین ویرایش۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲