۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۵۳ کد : ۲۳۶۳۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر( گرایش نرم افزار) در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر سید جواد حسینی واشان؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام خبر موافقت  شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش روزانه دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر گرایش نرم‌افزاردر دانشگاه بیرجند، افزود: ‏ایجاد رشته مذکور با توجه به سیاست‌های کلان توسعه رشته‌ها صورت گرفته است و از آنجایی که این رشته در سطح دانشگاه‌های منطقه نیست مزیتی برای دانشجویان و توسعه منطقه خواهد بود.
 وی گفت: دانشگاه بیرجند از مهرماه 1402 در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر حسینی واشان ضمن تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌های دکتر حامد وحدت نژاد و دکتر مهناز کدخدا، اعضای محترم هیأت علمی پردیس مهندسی؛ دکتر هادی پورشافعی، مدیر محترم برنامه ریزی و توسعه آموزشی و سرکار خانم آسیه شنیده؛ کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی بابت پیگیری مجوز رشته مذکور تقدیر و تشکر کرد. امید است با اهتمام جمعی،  شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی -پژوهشی دانشگاه باشیم.