انتصاب عضو کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۷ کد : ۲۴۰۲۸ اخبار ستادی
طی حکمی از سوی سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر عباس فرجاد پزشک، عضو هیأت علمی گروه علوم ورزشی به عنوان عضو کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی منصوب شد.
انتصاب عضو کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس حکم صادره از سوی دکتر زهرا سلمان، سرپرست پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر عباس فرجادپزشک، عضو هیأت علمی گروه علوم ورزشی دانشگاه به عنوان عضو کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی منصوب شد.
در این حکم آمده است؛ نظر به تخصص و تجارب جناب‌عالی و به پیشنهاد سرپرست معاونت فناوری به موجب این حکم به مدت یکسال به عضویت"کارگروه تخصصی مالکیت فکری و ثبت اختراعات ورزشی" منصوب می‌شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت رشد و توسعه خدمات مالکیت فکری در حوزه علوم ورزشی به جامعه موفق و مؤید باشید.