نشست هم اندیشی و بررسی راهکارهای ارتقای حوزه اطلاع‌رسانی برگزار شد

۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۴ کد : ۲۳۵۴۱ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
نشست هم اندیشی و بررسی راهکارهای ارتقای حوزه اطلاع‌رسانی و استفاده از ظرفیت‌های مشورتی رسانه‌ها روز دوشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ با حضور رابطان خبری دانشگاه در سالن بشارت برگزار شد.
نشست هم اندیشی و بررسی راهکارهای ارتقای حوزه اطلاع‌رسانی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند؛ دکتر سیدمحمدرضا خلیل‌نژاد؛ سرپرست مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه با تبریک عید سعید فطر به وظایف و رسالت روابط عمومی پرداخت و ادامه داد: روابط عمومی حافظ منافع دستگاه، مخاطبان سازمان و مردم است. وی اصالت، هدایت و امیدآفرینی را شعار مدیریت روابط عمومی ذکر کرد و افزود: عمومی سازی روابط عمومی از برنامه‌های این دوره مدیریتی است. دکتر خلیل‌نژاد پتانسیل دانشجویان را برشمرد و گفت: از پتانسیل بالقوه می توان در جهت معرفی سازمان استفاده کرد. اعلام دستاوردها بصورت کلیپ و فیلم، رفع ابهامات، ایجاد حس تعلق سازمانی، امیدآفرینی بخش دیگری از سخنان وی را شامل می‌شد. وی در ادامه به برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت مجموعه روابط عمومی اشاره کرد و اعلام داشت: رابطان خبری به عنوان چشم روابط عمومی می توانند اخبار و رویدادهای دانشگاه را به سرعت و دقت جهت انعکاس به این مدیریت منتقل نمایند. سرپرست مدیریت روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه در پایان خبر داد: برگزاری کلاس‌های گزارش نویسی، خبرنویسی و عکاسی خبری ویژه رابطان محترم خبری با حضور اساتید مطرح کشوری برگزار خواهد شد.
در ادامه این نشست رابطان خبری نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود عملکرد برشمردند.

آخرین ویرایش۰۴ اردیبهشت ۱۴۰۲