در همکاری مشترک اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند با محققان بین المللی انجام شد؛
چاپ کتاب The Pomegranate, Production and Uses
در همکاری مشترک اعضای هیأت علمی دانشگاه بیرجند و بیش از ۹۰ نفر از اعضای هیأت علمی و محققان سایر دانشگاههای مطرح جهان کتاب The Pomegranate, Production and Uses توسط انتشارات CABI منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاعرسانی دانشگاه بیرجند، کتاب The Pomegranate, Production and Uses با همکاری دکتر مهدی خیاط و دکتر فرهاد آذرمی آتاجان، اعضای هیات علمی گروه علوم و مهندسی باغبانی و علوم خاک دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند، توسط انتشارات CABI منتشر شد.
این کتاب مشتمل بر 18 فصل در 578 صفحه نگاشته شده و فصل نهم آن (Soil and Nutrition)توسط دکتر مهدی خیاط و دکتر فرهاد آذرمی آتاجان و همچنین اعضای هیأت علمی مرکز تحقیقات انار هندوستان و دانشگاه فلوریدا نگارش گردیده و به مدیریت تغذیه باغات انار در شرایط متفاوت پرداخته شده است.
میوه انار بومی ایران و دارای تنوع ژنتیکی بسیار بالایی می باشد و خواص تغذیه ای و دارویی این محصول سبب توسعه پرورش روز افزون این محصول باارزش در سطح جهان گردیده است.