زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند در جمع مبادی معرفی شرکتهای خلاق

۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۸ کد : ۱۳۷۵۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند، به جمع مبادی معرفی شرکت‌های خلاق پیوست

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در راستای برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق، زیست‌بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی دانشگاه بیرجند با هماهنگی دبیرخانه برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌‌های خلاق معاونت علمی و‌ فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از مبادی معرفی شرکت‌‌های مورد پذیرش قرار گرفت.
در اکوسیستم نوآوری ایران مجموعه‌های متخصصی وجود دارند که در زیر مجموعه‌های آن‌ها شرکت‌های خلاق زیادی فعالیت می‌کنند. شرکت‌ها می‌توانند به این مبادی مراجعه کنند و در صورتی که مبادی، آن‌ها را واجد شرایط پذیرش بدانند، مستقیم به دبیرخانه معرفی می‌کنند. شرکت‌‌های معرفی‌شده به عنوان شرکت خلاق برگزیده شده و مشمول استفاده از حمایت‌های دبیرخانه برنامه توسعه زیست‌بوم شرکت‌های خلاق خواهند شد.
مراکز نوآوری و شتابدهی فناوری،  رویدادها، جشنواره‌ها و برنامه‌های معتبر ملی،  شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری، مراکز رشد دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری مجموعه‌هایی هستند که می‌توانند به عنوان مبادی شرکت‌های خلاق معرفی شوند.

جهت مشاهده لیست مبادی مورد تایید دبیرخانه خلاق بر روی لینک زیر کلیک کنید.
ircreative.isti.ir/contents.php?cntid=54