ارتقاء مرتبه علمی چهار عضو هیأت ‌علمی ‌دانشگاه بیرجند

۲۱ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۲۲ کد : ۱۴۰۰۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی اخبار اساتید
مرتبه علمی چهار عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند از استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.
ارتقاء مرتبه علمی چهار عضو هیأت ‌علمی ‌دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، سومین جلسه از دور پنجم هیأت ممیزه دانشگاه بیرجند امروز پنجشنبه 21 مرداد 1400 به‌صورت مجازی برگزار شد.
در این جلسه دکتر سیدحمیدرضا رمضانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی زراعت آموزشکده کشاورزی سرایان، دکتر علی زراعتکار عضو هیأت علمی گروه آموزشی شیمی، دکتر علیرضا فرخی عضو هیأت علمی گروه آموزشی شیمی و دکتر سیدابوذر فنایی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی مکانیک از مرتبه علمی استادیاری به دانشیاری ارتقاء مرتبه یافتند.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای این اساتید محترم و فرهیخته آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها در کسب درجات علمی بالاتر را خواستار است.

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۴۰۰