ارتقاء سطح آزمایشگاه تحقیقاتی مغناطیس و ابررسانایی گروه فیزیک دانشگاه بیرجند به «آزمایشگاه توانمند»

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۴ کد : ۱۵۲۷۲ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
براساس نتایج هفتمین دوره ارزیابی آزمایشگاه‌های عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی، آزمایشگاه تحقیقاتی مغناطیس و ابررسانایی گروه فیزیک دانشگاه بیرجند موفق به ارتقا و کسب رتبه «آزمایشگاه توانمند» شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر زراعتکار مقدم، مسئول راه اندازی شبکه آزمایشگاهی-کارگاهی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس شاخص های ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آزمایشگاه تحقیقاتی مغناطیس و ابررسانایی گروه فیزیک با مدیریت دکتر سرحدی موفق گردید با کسب امتیازات لازم از آزمایشگاه فعال به آزمایشگاه توانمند ارتقاء پیدا کند. شاخص‌های ارزیابی آزمایشگاه‌ها در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور شامل عملکرد آزمایشگاه در ارائه خدمات آزمایشگاهی، مشتری مداری، همکاری شبکه ای، نظرسنجی از مشتریان، راستی آزمایی عملکرد آزمایشگاه و ... است.
شایان ذکر است آزمایشگاه تحقیقاتی مغناطیس و ابررسانایی گروه فیزیک دانشگاه بیرجند، پس از ارزیابی اولیه در سال 1393، به عنوان اولین آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه بیرجند به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی کشور درآمده است و تاکنون خدمات آزمایشگاهی متعددی را به پژوهشگران و محققین داخل دانشگاه و خارج دانشگاه و همچنین شرکت های خصوصی ارائه کرده است.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به مجموعه شبکه آزمایشگاهی-کارگاهی دانشگاه بیرجند، تداوم موفقیت‌ها در جهت ارتقاء آزمایشگاه های دانشگاه بیرجند را از خداوند متعال خواستار است.