انتخاب عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند به‌عنوان عضو هیأت مدیره انجمن بلورشناسی و کانی‌شناسی ایران و نماینده انجمن زمین شناسی ایران در خراسان جنوبی

۱۹ دی ۱۴۰۰ | ۱۶:۳۰ کد : ۱۶۵۸۴ اخبار ستادی
دکتر سیدسعید محمدی، عضو هیأت علمی گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند به‌عنوان عضو هیأت مدیره انجمن بلورشناسی و کانی‌شناسی ایران و نماینده انجمن زمین شناسی ایران در خراسان جنوبی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، براساس انتخابات انجام شده در انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران، دکتر سیدسعید محمدی، عضو هیأت علمی گروه زمین‌شناسی دانشگاه بیرجند به‌عنوان عضو هیأت مدیره  جدید انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران به مدت سه سال برگزیده شد.  همچنین  براساس نامه ارسالی از سوی دکتر منصور قربانی، رئیس انجمن زمین شناسی ایران، دکتر محمدی به عنوان نماینده انجمن زمین شناسی ایران در خراسان جنوبی  معرفی شد. در بخشی از نامه دکتر قربانی به دکتر خامسان آمده است؛ انجمن زمین شناسی ایران در نظر دارد در تمامی استان‌های مستعد کشور شعب خود را دایر نماید و در هر استان یک نماینده علمی در راستای سیاست‌های انجمن، فعالیت علمی و پژوهشی داشته باشند. لذا دکتر سید سعید محمدی با توجه به علاقمندی و توانایی‌های علمی و پژوهشی، مسئولیت تام‌الاختیار این مهم در امور علمی زمین شناسی در استان خراسان جنوبی را به عنوان نماینده انجمن زمین شناسی ایران عهده دار خواهند بود.
همچنین در نامه دکتر ناصر تجبر، رئیس هیأت مدیره انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران به دکتر خامسان آمده است؛ اعضای هیأت مدیره در مجمع عمومی اعضای پیوسته انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران (مورخ 12 خرداد 1400 )انتخاب شدند. در این انتخابات دکتر سیدسعید محمدی، عضو هیأت علمی گروه زمین شناسی دانشگاه بیرجند به عنوان عضو هیأت مدیره جدید انجمن به مدت سه سال برگزیده شد.
دکتر محمدی در سال 1386 مدرک دکتری خود را در رشته
زمین شناسی-پترولوژی از دانشگاه شهید بهشتی دریافت کرد.
انجام شش طرح پژوهشی، چاپ 46 مقاله در مجلات علمی معتبر، ارائه 205 مقاله در همایش‌های علمی معتبر داخلی و شش مقاله در همایش‌های بین المللی، راهنمایی و مشاوره 58 پایان نامه و عضو هیأت تحریریه نشریه زمین ساخت و ... بخشی از سوابق علمی و پژوهشی ایشان است.
مدیر گروه زمین شناسی در دو دوره ، معاون آموزشی دانشکده علوم، عضو کمیته تخصصی زمین شناسی سازمان نظام مهندسی معدن خراسان جنوبی(1386)،  عضو علی البدل هیات مدیره سازمان نظام مهندسی معدن خراسان جنوبی(1388)، عضو (علی البدل) هیات مدیره انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران از شهریور1390، عضو هیات مدیره سازمان نظام مهندسی معدن خراسان جنوبی  از اسفند سال 1390، دبیر اجرایی چهارمین همایش انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، دبیر نهمین همایش ملی انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، رئیس دانشکده علوم دانشگاه بیرجند از سال 92 تا 97 و عضو انجمن زمین شناسی ابران، عضو انجمن بلورشناسی و کانی شناسی ایران، عضو انجمن زمین شناسی اقتصادی ایران، عضو انجمن زمین ساخت ایران از سوابق اجرایی دکتر محمدی است.