تمدید انتصاب مسئول امور پژوهشی پردیس علوم پایه

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۵۷ کد : ۱۸۲۷۵ اخبار دانشکده‌ها اخبار ستادی
براساس ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، سرپرست دانشگاه بیرجند با تمدید انتصاب دکتر روح االله خانی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی شیمی به مدت دو سال‎ ‎به‎ ‎عنوان‎ ‎مسئول‎ ‎امور‎ ‎پژوهشی‎ ‎دانشکده‎ ‎علوم موافقت شد.‏
تمدید انتصاب مسئول امور پژوهشی پردیس علوم پایه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره از سوی سرپرست دانشگاه آمده است؛ بنا به پیشنهاد رئیس محترم پردیس علوم پایه و تأیید سرپرست محترم معاونت پژوهش، فناوری و نوآوری دانشگاه و نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایسـتگی‌های علمی و اجرایی جنابعالی و با تشکر از اقدامات و تلاش‌های مستمر، مثمرثمر و ارزشمند شما در دو سال اخیر، به موجب این ابلاغ و با حفظ سـمت آموزشی و پژوهشی، با تمدید انتصاب شما در سمت مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم به مـدت دو سـال موافقت می‌شود. همچنین به اسـتناد مصوبه اول جلسه مورخ  28 مرداد 1398 هیأت رئیسه دانشـگاه و صورتجلسه ساماندهی پردیس علوم پـایه (شامل: دانشـکده‌های علوم، و علوم ریاضـی و آمار)، وظایف مسـئول امور پژوهشـی دانشـکده علوم ریاضـی و آمار نیز کمـا فی‌السابق بر عهـده جنابعالی خواهـد بود. اطمینان دارم با اتکال به خداونـد سـبحان و بهره‌گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.
 دکتر خانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی شیمی دانشکده علوم دانشگاه بیرجند است. وی ‏در سال 1393 مدرک دکتری خود را در رشته شیمی گرایش تجزیه از دانشگاه تهران کسب کرد.‏
چاپ 27 مقاله در نشریات معتبر بین‌المللی و ارائه و چاپ 29 مقاله در همایش‌های ملی و بین‌المللی از جمله سوابق علمی و پژوهشی ایشان است.
معاون پژوهشی پردیس علوم پایه از بهمن ماه ۱۳۹۸، دبیر کمیته شورای سلامت، ایمنی و محیط زیست پردیس علوم پایه، استاد راهنمای دانشجویان استعدادهای درخشان دانشکده علوم، عضو انجمن فناوری‌های شیمیایی ایران‎ ‏ و عضو انجمن شیمی ایران از جمله سوابق اجرایی دکتر خانی می‌باشد. ‏