اعطای اعتبار علمی ـ پژوهشی به نشریه زمین ساخت

۰۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۰۸۵ اخبار برگزیده اخبار ستادی
اعتبار علمی ـ پژوهشی نشریه زمین ساخت از شماره بهار ۹۷ به صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند مورد تأیید قرار گرفت.
اعطای اعتبار علمی ـ پژوهشی به نشریه زمین ساخت

اعتبار علمی ـ پژوهشی نشریه زمین ساخت از شماره بهار 97 به صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند مورد تأیید قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، بر اساس درخواست دانشگاه بیرجند کمیسیون سیاست گذاری و برنامه ریزی امور پژوهشی با اعطای اعتبار علمی ـ پژوهشی به این نشریه موافقت کرد.
نشریه زمین ساخت به صاحب امتیازی دانشگاه بیرجند و سردبیری دکتر محمد مهدی خطیب و عضویت دکتر بهنام رحیمی، دکتر همایون صفایی، دکتر سیداحمد علوی، دکتر محمدرضا قاسمی، دکتر سیدسعید محمدی، دکتر علی یساقی، دکتر محمدمهدی خطیب، دکتر محمودرضا هیهات به عنوان اعضای هیأت تحریریه منتشر می شود.
انتشار این نشریه علمی ـ پژوهشی از سال 1394 شروع شد و تاکنون پنج شماره از آن به صورت الکترونیکی و چاپی منتشر شده است.