پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی سال ۱۴۰۲

۱۰ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۹ کد : ۲۴۷۷۶ اخبار ستادی
شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی رشته زیست شناسـی سلولی و مولکولی در دانشگاه بیرجند موافقت کرد.
پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی سال ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، شورای گسترش آموزش عالی با پذیرش دانشجو در دوره کارشناسی رشته زیست شناسی سلولی و مولکولی در آزمون سراسری سال تحصیلی 1402 موافقت کرد.
دکتر سیدجواد حسینی واشان، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با اعلام خبر کسب مجوز پذیرش 30 دانشجو نوبت روزانه در رشته زیست شناسی سلولی ملکولی در مهرماه 1402 گفت: براساس پیگیری‌های به عمل آمده و ارسال درخواست دانشگاه بیرجند به شورای گسترش آموزش عالی، دکتر محمدمهدی دهقان، مدیرکل این دفتر طی نامه‌ای به دکترعلی صدر، سرپرست معاونت امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشور درخواست دانشگاه بیرجند را برای درج رشته زیست شناسـی سلولی و مولکولی را با ظرفیت 30 نفر دانشـجو در نوبت روزانه برای دانشـگاه بیرجنـد در دفترچه آزمون سراسـری سـال 1402 اعلام کرد.
وی افزود: دانشگاه بیرجند از مهرماه 1402 در رشته‌ مذکور پذیرش دانشجو ‏خواهد داشت.‏ دکتر حسینی واشان در ادامه با تبریک کسب این موفقیت به خانواده دانشگاه بیرجند از تلاش‌ها و پیگیری‌های دکتر هادی پورشافعی، مدیر برنامه ریزی و توسعه آموزشی و آسیه شنیده، کارشناس مسئول مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی، دکتر غلامی، رئیس پردیس علوم و دکتر هما ملائی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی زیست شناسی بابت پیگیری اخذ مجوز رشته مذکور تقدیر و تشکر کرد. وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با اهتمام جمعی، شاهد رشد و اعتلای کیفیت علمی - پژوهشی دانشگاه باشیم.

آخرین ویرایش۱۰ مرداد ۱۴۰۲