ارتقاء مجموعه آزمایشگاه‌های شیمی به آزمایشگاه توانمند

۲۴ مهر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۲۵۴۱۸ اخبار برگزیده
جایگاه عضویت مجموعه آزمایشگاه‌های دانشکده علوم گروه شیمی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی به سطح توانمند ارتقا یافت.
ارتقاء مجموعه آزمایشگاه‌های شیمی به آزمایشگاه توانمند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر زراعتکار مقدم، مسئول شبکه آزمایشگاهی-کارگاهی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بر اساس شاخص‌های ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مجموعه آزمایشگاه‌های شیمی شبکه آزمایشگاهی دانشگاه موفق گردید با کسب امتیازات لازم از آزمایشگاه فعال به آزمایشگاه توانمند ارتقاء پیدا کند. شاخص‌های ارزیابی آزمایشگاه‌ها در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی کشور شامل عملکرد آزمایشگاه در ارائه خدمات آزمایشگاهی، مشتری مداری، همکاری شبکه‌ای، نظرسنجی از مشتریان، راستی آزمایی عملکرد آزمایشگاه و ... است.
شایان ذکر است؛ این مجموعه آزمایشگاهی خدمات متعددی از قبیل آنالیزهای FTIR، ICPOES، HPLC، جذب اتمی و انواع آنالیزهای مرتبط با آب و فاضلاب را به پژوهشگران و محققین داخل دانشگاه و خارج دانشگاه و همچنین بخش خصوصی معدن ارائه کرده است.