انتصاب رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی دانشگاه

۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۱ کد : ۳۱۵۲ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، طی حکمی دکتر حیدر رئیسی را به سمت رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی دانشگاه منصوب کرد.
انتصاب رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این حکم آمده است: نظر به تجارب و شایستگی های علمی جنابعالی و به استناد دستورالعمل نحوه بررسی تخلفات پژوهشی با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، بدین وسیله به عنوان رئیس گروه تخصصی بررسی تخلفات پژوهشی دانشگاه به مدت 2 سال منصوب می گردید.

دکتر حیدر رئیسی استاد تمام دانشگاه بیرجند و عضو هیات علمی گروه شیمی دانشکده علوم و دارای دکتری تخصصی شیمی گرایش شیمی- فیزیک از دانشگاه فردوسی می باشد.

چاپ 101 مقاله ISI، چاپ 41 مقاله کامل و 18 خلاصه مقاله در همایش ها و کنفرانش های ملی و بین المللی از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان به معاون گروه شیمی، مدیر گروه شیمی، مسئول امور پژوهشی دانشکده علوم، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و معاون اداری و مالی دانشگاه اشاره کرد.

آخرین ویرایش۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸