انتصاب معاون آموزشی پردیس علوم پایه دانشگاه بیرجند

۰۹ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۸ کد : ۴۳۶۸ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، دکتر علیرضا جانفدا عضو هیأت علمی گروه آموزشی ریاضی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی پردیس علوم پایه منصوب شد.
انتصاب معاون آموزشی پردیس علوم پایه دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بخشی از این ابلاغ آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده علوم منصوب می‌شوید. همچنین به استناد مصوبه اول جلسه مورخ 28 مرداد 98 هیأت رئیسه دانشگاه و صورتجلسه ساماندهی پردیس علوم پایه (شامل: دانشکده‌های علوم و علوم ریاضی و آمار)، از تاریخ این ابلاغ وظایف معاون آموزشی دانشکده علوم ریاضی و آمار نیز به جناب‌عالی واگذار می‌گردد.
دکتر جانفدا دارای دکتری تخصصی در رشته ریاضی محض گرایش آنالیز از دانشگاه فردوسی مشهد است.
وی استادیار گروه آموزشی ریاضی و دارای 13 سال سابقه خدمت علمی، آموزشی در دانشگاه بیرجند است.
چاپ 16 مقاله علمی در مجلات معتبر داخلی و خارجی و 12 مقاله در همایش‌های علمی معتبر و راهنمایی و مشاوره پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری، مدیر گروه آموزشی ریاضی و دو دوره معاون گروه آموزشی ریاضی بخشی از سمت های علمی، پژوهشی و اجرایی ایشان است.

{رزومه}