انتصاب مسئول راه‌اندازی کالج و شرکت‌های دانشگاهی دانشگاه بیرجند

۲۲ مهر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۱ کد : ۴۸۷۶ اخبار ستادی
دکتر احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی دکتر مجید کلاته بجدی را به سمت مسئول راه اندازی کالج و شرکت‌های دانشگاهی دانشگاه منصوب کرد.
انتصاب مسئول راه‌اندازی کالج و شرکت‌های دانشگاهی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در ابلاغ صادره آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به عنوان مسئول راه اندازی کالج و شرکت‌های دانشگاهی دانشگاه منصوب می‌شوید. اطمینان دارم با اتکال به خداوند سبحان و بهره گیری از مشارکت و همفکری همکاران دانشگاهی، منشاء خدمات ارزنده‌ای خواهید بود. کامیابی روزافزون جناب‌عالی و اعتلای جایگاه دانشگاه بیرجند را آرزومندم.

دکتر مجید کلاته بجدی عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند و استادیار گروه آموزشی شیمی دانشکده علوم و دارای مدرک دکتری تخصصی شیمی تجزیه از دانشگاه خوارزمی است.

چاپ 15 مقاله ISI و ارائه 5 مقاله در همایش های ملی و بین المللی از جمله سوابق علمی- پژوهشی ایشان است.

از سوابق اجرایی وی می توان به رئیس گروه امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، معاون گروه شیمی، عضو شورای نخبگان شاهد و ایثارگران و عضو شورای معتمدین معین فرماندار اشاره کرد.

آخرین ویرایش۲۲ مهر ۱۳۹۸