نشست صمیمانه سرپرست دانشگاه و معاون دانشجویی با دانشجویان مجموعه سرای دانشجویی سرو

۰۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۱ کد : ۱۸۷۰۹ اخبار برگزیده اخبار ستادی
سرپرست دانشگاه و معاون دانشجویی با دانشجویان مجموعه سرای دانشجویی سرو، شامگاه دوشنبه ۲ خرداد ۱۴۰۱ دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر لامعی سرپرست دانشگاه بیرجند به همراه دکتر موسوی معاون دانشجویی، دکتر خزیمه‌نژاد مدیر دانشجویی و مهندس یعقوبی مدیر امور عمرانی دانشگاه شامگاه دوشنبه 2 خرداد 1401 با حضور در مجموعه سرای داشجویی سرو از چهار بلوک خوابگاهی، امکانات رفاهی و ورزشی بازدید کردند.
در این نشست صمیمانه دکتر لامعی و هیات همراه ضمن گفتگو با دانشجویان، در جریان نظرات و درخواست‌های دانشجویان ساکن در خوابگاه قرار گرفتند.