کسب مقام اول تیم دارت دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی

۰۱ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۳۱ کد : ۱۹۷۶۱ اخبار ستادی
همزمان با برگزاری پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی در دانشگاه شهرکرد، تیم دارت دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند مقام اول این مسابقات را بدست آورد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تیم دارت دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند توانست با درخشش در این مسابقات مدال طلای پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی را بدست آورد. مسابقات دارت با حضور 45 تیم از دانشگاه‌های کشور از 28 لغایت 31 شهریور 1401 در دانشگاه شهرکرد برگزار شده است.
آتنا بیگمی، مائده عطایی و حمیده عزیزی دانشجویان عضو تیم دارت دانشگاه بیرجند در این مسابقات بودند. مربیگری این تیم بر عهده مریم عرفانیان و سرپرست تیم‌های ورزشی بخش دختران برعهده سیده عذرا میر کاظمی بود.

روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند کسب این مقام ارزشمند را به دانشجویان ورزشکار دانشگاه و اعضای تیم دارت تبریک گفته و موفقیت‌های روز افزون برایشان آرزومند است.