همزمان با برگزاری سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر؛

کسب مقام اول ماده پرش طول مسابقات دوومیدانی توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

۰۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۹۷۸۰ اخبار ستادی
مقام اول ماده پرش طول مسابقات دوومیدانی در سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر توسط مهلا ملایی دانشجویی دانشگاه بیرجند کسب شد.
کسب مقام اول ماده پرش طول مسابقات دوومیدانی توسط دانشجوی دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر، مهلا ملایی دانشجویی دانشگاه بیرجند مقام اول در ماده پرش طول مسابقات دوومیدانی را بدست آورد. مهلا ملایی پس از رقابت با 15 دانشجوی ورزشکار از دانشگاه‌های سراسر کشور به این مقام دست یافت. فاطمه کریمی از دانشگاه اصفهان و نیلوفر فشخورانی از دانشگاه الزهرا(س) به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند.
مربیگری این تیم را ملیکا مودی و سرپرستی آن توسط زهرا پارسا انجام شد. سرپرست کل تیم های شاهد و ایثارگر  برعهده دکتر ثقه الاسلامی است.
گفتنی است؛ سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر شاهد و ایثارگر از 29 مرداد ماه لغایت 6 شهریور ماه 1401 در رشته‌های والیبال، فوتسال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، شطرنج، دوومیدانی به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

آخرین ویرایش۰۲ شهریور ۱۴۰۱