کسب مقام اول تیم هند پلو دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند در پنجمین المپیاد ورزش های همگانی

۰۵ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۹۸۲۵ اخبار ستادی
تیم هند پلو دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند در پنجمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان پسر کشور مقام اول را بدست آوردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با برگزاری پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان کشور در دانشگاه شهرکرد، تیم هندپلو دانشجویان پسر دانشگاه بیرجند مقام اول این مسابقات را از آن خود کرد.
 تیم دانشگاه بیرجند در این مسابقات با غلبه بر تیم میزبان این مسابقات دانشگاه شهرکرد مقام اول را بدست آورد.
 علیرضا ستاره، سعید نجفی علمدار لو، مهدی شیر علی، یوسف ابراهیمی، حمید دستورانی اعضای تیم دانشگاه را در این مسابقات تشکیل دادند. در این مسابقات مهدی شیرعلی آقای گل این مسابقات شد.
مربیگری تیم هندپلو دانشگاه بیرجند بر عهده رامین رحمانپور بود.