کسب مقام چهارم کاروان اعزامی دانشگاه بیرجند در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی

۰۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۵ کد : ۱۹۸۴۵ اخبار ستادی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، کاروان اعزامی دانشگاه بیرجند در پنجمین المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مقام چهارم را بدست آورد. تیم‌های اعزامی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در رشته‌های آمادگی جسمانی و دارت مقام اول تیمی را از آن خود کردند. در هفت سنگ مقام چهارم تیمی و در مسابقات شطرنج مقام ششم تیمی و رقابت‌های هندپلو مقام پنجم تیمی را کسب کردند.
در  مسابقات دانشجویان پسر، دانشجویان دانشگاه بیرجند در رشته‌های هندپلو  و هفت سنگ مقام اول تیمی و دارت مقام سوم مشترک تیمی کسب کردند و در پایان رده بندی نهایی المپیاد ورزش های همگانی، دانشگاه بیرجند در مجموع موفق به کسب مقام چهارم از بین ۲۰ دانشگاه شرکت کننده شد.
المپیاد ورزش‌های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه شهرکرد از تاریخ ۲۸ مرداد لغایت ۶ شهریور برگزار شد.

آخرین ویرایش۰۷ شهریور ۱۴۰۱