تعمیرات مجموعه آبی میلاد دانشگاه به ایستگاه پایانی رسید

۱۲ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۹:۴۴ کد : ۱۹۹۲۶ اخبار ستادی
تعمیرات مجموعه آبی میلاد دانشگاه به همت همکاران مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی به ایستگاه پایانی رسید.
تعمیرات مجموعه آبی میلاد دانشگاه به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در ادامه تعمیرات مجموعه آبی میلاد دانشگاه، تخلیه سیلیس‌ها و شارژ مجدد فیلترهای شنی انجام شد. همچنین بندکشی سونای بخار، تعویض لوله‌های آبگرم مصرفی و برگشت آبگرم در کانال آدم رو استخر، سرویس مبدلها، پمپها، شیرآلات موتورخانه و سرویس شیر فلکه 125 روی صافی شنی استخر نیز صورت گرفت.
تعویض فیتینگ منبع ته نشین کلر استخر و بازدید دو فلنچ صافی شنی استخر کودکان از دیگر اقدامات تعمیراتی در این مجموعه ورزشی بود.
 انجام سرویس پمپ‌های سیر کوله استخر بزرگسالان، شستشوی منبع ته نشین کلر استخر بزرگسالان، سرویس صافی شنی شماره یک و دو استخر بزرگسالان و بستن مسیر لوله رفت فیلتر شنی  بخش دیگری از اقدامات تعمیراتی را شامل شد.
همچنین پس از تعمیرات اساسی صورت گرفته پمپ‌های استخر کلر زنی و راه‌اندازی شد. شایان ذکر است؛ مجموعه آبی میلاد پس از بندکشی و شستشوی استخر بزرگسالان بزودی راه‌اندازی خواهد شد.