کسب مقام سوم تیمی و انفرادی مسابقات شطرنج سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور

۰۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۴:۳۹ کد : ۱۹۸۵۸ اخبار ستادی
تیم شطرنج دانشگاه بیرجند در سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور مقام سوم تیمی و انفرادی را بدست آوردند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در مسابقات شطرنج سومین المپیاد شاهد و ایثارگر دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، تیم شطرنج دانشگاه بیرجند در مسابقات بلیتس و سریع مقام سوم این رقابت‌ها را بدست آورد.  مدال برنز بخش سریع این رقابت‌ها توسط ریحانه نورمحمدی دانشجوی تیم شطرنج دانشگاه بیرجند کسب شد.

آخرین ویرایش۰۷ شهریور ۱۴۰۱