اقدامات انجام شده در پروژه خوابگاه دانشجویی اعلام شد

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۲ کد : ۲۳۶۲۴ اخبار برگزیده اخبار ستادی
مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی اقدامات صورت گرفته سال جاری در پروژه خوابگاه دانشجویی را برشمرد.
اقدامات انجام شده در پروژه خوابگاه دانشجویی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی، مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی با اعلام اقدامات انجام شده برای ساخت خوابگاه دانشجویی دختران، گفت: با انعقاد قرارداد جدید از فروردین 1402 اقدامات کرسی چینی، اجرای وال پست ها و شروع دیوار چینی در این پروژه انجام شده است.
وی متراژ این خوابگاه دانشجویی را 2350 مترمربع  اعلام کرد و افزود:  با احداث این خوابگاه دانشجویی به ظرفیت اسکان خوابگاه‌های دانشجویی 200 نفر افزوده می‌شود. آغاز عملیات اجرایی این خوابگاه از سال 1400 آغاز شده است و اقداماتی که تاکنون برای ساخت این خوابگاه صورت گرفته شامل؛ گودبرداری، اجرای بتن فونداسیون و اجرای اسکلت و اجرای بتن سقف ها و اجرای عایق بندی اسکلت است.
مهندس یعقوبی افزود: تاکنون برای این پروژه 12 میلیارد تومان هزینه شده است و جهت تکمیل آن نیاز به 25 میلیارد تومان دیگر است. وی در پایان اعلام کرد: پروژه مزبور در سال 1403 به بهره برداری می‌رسد.