دانشجوی دانشگاه بیرجند سکوی قهرمانی مسابقات فصلی لیگ دارت امارات را فتح کرد

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۴ کد : ۲۴۳۰۶ اخبار برگزیده
مائده عطایی دانشجوی رشته مهندسی ژنتیک موفق به کسب مقام قهرمانی سومین دوره مسابقات فصلی لیگ دارت امارات متحده عربی شد.
دانشجوی دانشگاه بیرجند سکوی قهرمانی مسابقات فصلی لیگ دارت امارات را فتح کرد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مسابقات فصلی لیگ دارت امارات متحده عربی با درخشش و حضور سه بانوی دارتر استان خراسان جنوبی در شهر دبی برگزار شد. در این مسابقات مائده عطایی دانشجوی رشته مهندسی ژنتیک و بانوی دارتر شایسته استان با گردن آویز طلا بر سکوی قهرمانی مسابقات فصلی لیگ دارت امارات متحده عربی ایستاد.
در مسابقات فصلی لیگ دارت امارت متحده عربی، فاطمه ناصری، نایب رئیس دارت خراسان جنوبی را بدست آورد.
همچنین نور الشاویش از کشور امارات متحده عربی به مقام نایب قهرمانی لیگ فصلی دارت دبی  دست یافت.
این مسابقات از  11 لغایت 15 خرداد 1402، در محل هتل polo resort  شهر دبی برگزار شد.