توسط دانشجویان دانشگاه بیرجند رقم خورد؛

کسب مقام دوم تیمی مسابقات دارت ششمین المپیاد ورزش‌های همگانی

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۵ کد : ۲۴۶۵۰ اخبار برگزیده
دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در مسابقات رشته دارت ششمین المپیاد ورزش‌های همگانی موفق به کسب مقام نائب قهرمانی شدند.
کسب مقام دوم تیمی مسابقات دارت ششمین المپیاد ورزش‌های همگانی

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، تیم دارت دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند با حضور مائده عطایی، مبینا کریم پور فرد و حمیده عزیزی موفق به کسب مقام نائب قهرمانی رشته دارت دانشجویان دختر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از بین ۳۵ تیم شرکت کننده شد.
تیم  دارت دانشجویان دختر دانشگاه به سرپرستی عالیه آکار در این مسابقات حضور یافت. همچنین سرپرستی کاروان اعزامی دانشجویان دختر دانشگاه بیرجند در این مسابقات بر عهده حمیده مرکی بود.
ششمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان دختر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور از ۱۹ تیر لغایت ۲۶ تیر ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.