حضور معاون دانشجویی دانشگاه در هفتاد و دومین اجلاس معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور

۰۶ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۵ کد : ۲۴۹۴۰ اخبار ستادی
دکتر سیدمرتضی موسوی، معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند در هفتاد و دومین اجلاس معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور شرکت کرد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، هفتاد و دومین اجلاس معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور معاون دانشجویی دانشگاه برگزار شد.
هفتاد و دومین نشست معاونان دانشجویی به مدت سه روز از دوم لغایت چهارم شهریور ماه با حضور دکتر هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان و بیش از 110 معاون دانشجویی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی  سراسر کشور به میزبانی دانشگاه مراغه  برگزار گردید.