قرارگیری نام چهار دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی بنیاد نخبگان

۱۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۷ کد : ۱۵۲۷۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
چهار دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی بنیاد نخبگان خراسان جنوبی معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، براساس اعلام رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی نام چهار دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی اعلام شد. در اجرای آیین‌نامه  پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی و شیوه‌نامه اجرایی آن در طرح شهید وزوایی (سال تحصیلی 1401-1400) فهرست دانشجویان دانشگاه بیرجند پس از راستی‌آزمایی مدارک ارسالی، به عنوان برگزیده نهایی معرفی شدند.
مجید هادی، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق و مهدی شیخی، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی برق، علیرضا شهریاری، دانشجوی مقطع دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک و مژگان رضائی مناوند، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی برق به عنوان برگزیدگان نهایی طرح شهید وزوایی معرفی شدند.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای این دانشجویان آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها را خواستار است.