قابل توجه متقاضیان پذیرش بدون آزمون مقطع دکتری در دانشگاه بیرجند سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲(استعداد درخشان)

۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۹ کد : ۱۸۶۱۳ اطلاعیه ها

داوطلبان واجد شرایط پذیرش بدون آزمون (فایل پیوست) می بایست برای ثبت نام از تاریخ 1401/3/1 تا 1401/3/4 به آدرس phdinterview.birjand.ac.ir مراجعه نموده و پس از ورود کد ملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور و واریز وجه بصورت برخط (آنلاین)، بقیه مراحل ثبت نام را انجام دهند.

فرایند مصاحبه و بررسی سوابق تحصیلی در دانشگاه بیرجند بصورت حضوری برگزار می شود. جهت اطلاع از مراحل ثبت نام و مدارک لازم جهت مصاحبه به" اطلاعیه دانشگاه بیرجند در خصوص دعوت شدگان به مرحله دوم( مصاحبه) آزمون دکتری تخصصی کد رشته محل های مختلف در سال 1401" که در سایت دانشگاه بیرجند موجود است مطابق با جدول زمانبندی برای انجام مصاحبه توجه شود.