معرفی دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی بنیاد نخبگان

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۹ کد : ۲۲۱۳۲ اخبار برگزیده اخبار ستادی
رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی طی نامه‌‌ای، مسعود حامد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند را به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی معرفی کرد. تاکنون ۷ دانشجوی دانشگاه بیرجندبه عنوان برگزیدگان این طرح معرفی شده‌اند.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، بنیاد نخبگان خراسان جنوبی مسعود حامد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند را به عنوان برگزیده نهایی طرح شهید وزوایی معرفی کرد. در اجرای آیین‌نامه پشتیبانی از فعالیت‌های علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی و شیوه‌نامه اجرایی آن در طرح شهید وزوایی (سال تحصیلی 1401-1400) فهرست دانشجویان دانشگاه بیرجند پس از راستی‌آزمایی مدارک ارسالی، به عنوان برگزیده نهایی معرفی شدند.
براین اساس، مسعود حامد دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه بیرجند در مجموعه مهندسی عمران به‌عنوان برگزیده این طرح معرفی شد.
پیش از این نیز طی اعلامی از سوی این بنیاد، نام شش دانشجوی دانشگاه بیرجند به عنوان برگزیدگان این طرح معرفی شدند.
روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند ضمن تبریک به جامعه دانشگاهی، از خداوند متعال برای این دانشجوی برگزیده، آرزوی توفیق روز افزون و تداوم موفقیت‌ها را خواستار است.