برگزاری مرحله مقدماتی بیست و چهارمین المپیاد غیرمتمرکز دانشجویی کشور

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۳۰۱۳ اخبار ستادی
مرحله مقدماتی بیست وچهارمین المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی کشور ( منطقه ۹ ) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.
برگزاری مرحله مقدماتی بیست و چهارمین المپیاد غیرمتمرکز دانشجویی کشور

مرحله مقدماتی بیست وچهارمین المپیاد غیرمتمرکز علمی دانشجویی کشور ( منطقه ۹ ) روزهای پنج شنبه و جمعه 12 و 13 اردیبهشت 1398 در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در این مرحله تعداد 78 نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند در رشته­ های زبان و ادبیات فارسی، الهیات و معارف اسلامی، حقوق، جغرافیا، زراعت و اصلاح نباتات، علوم تربیتی، روانشناسی، عمران، مکانیک، آمار، برق، شیمی، فیزیک، علوم زمین، زیست شناسی و سلول های بنیادی و مهندسی بافت با دیگر دانشجویان منطقه به رقابت پرداختند.

برگزیدگان این مرحله به همراه برگزیدگان المپیاد متمرکز در روزهای 27 و 28 تیر 1398 در مرحله نهایی المپیاد علمی دانشجویی شرکت خواهند کرد.