قبولی دانشجوی دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان) دانشگاه صنعتی شریف

۲۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۷:۰۰ کد : ۳۶۶۷ اخبار ستادی
پذیرش دانشجوی کارشناسی دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) دانشگاه صنعتی شریف
قبولی دانشجوی دانشگاه بیرجند در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان)  دانشگاه صنعتی شریف

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، الهه کریمپور دانشجوی کارشناسی دانشگاه بیرجند با پذیرفته شدن در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان) در دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی برق - مخابرات سیستم افتخار دیگری در کارنامه علمی دانشگاه بیرجند ثبت کرد.

لازم به ذکر است فقط دو نفر در رشته مذکور پذیرفته شده اند  که یک نفر از دانشگاه تهران و یک نفر از دانشگاه بیرجند است.

روابط عمومــی دانشگاه بیرجنـــد کسب این افتخـار ارزشمنـد را بـــه

سرکار خانم کریمپور

و خانواده ایشان و اساتید پرتلاش گروه برق و همکاران دانشکده مهندسی برق و کامپیوتــر

تبریک و تهنیت عرض می نمایــد.