تجلیل از بانوی توانمند گروه هدایت استعدادهای درخشان به مناسبت روز زن

۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۵:۴۱ کد : ۶۹۹۵ اخبار ستادی
به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) و روز زن از دکتر فاطمه طاهر پور استاد راهنمای گروه هدایت استعدادهای درخشان تقدیر شد.
تجلیل از بانوی توانمند گروه هدایت استعدادهای درخشان به مناسبت روز زن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) دکتر محسن آیتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به همراه دکتر محمدجسین سالاری فر رئیس پردیس علوم رفتاری و دکتر سیده عاطفه حسینی رئیس گروه هدایت استعدادهای درخشان  با حضور در اتاق  دکتر فاطمه طاهرپور استادیار گروه علوم تربیتی ضمن تبریک این مناسبت از خدمات ایشان تقدیر و تشکر کردند.
شایان دکر است؛ دانشجویان تحت هدایت دکتر فاطمه طاهرپور با همراهی گروه‌های آموزشی مربوطه موفق به کسب سه رتبه تک رقمی یک و چهار در رشته علوم تربیتی و رتبه 5 در رشته روانشناسی بیست و سومین المپیاد علمی شدند.
همچنیین دانشجویان با حمایت این استادیار گروه علوم تربیتی موفق به کسب رتبه های 2 و 11  در بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی کشور شدند.