انتصاب مشاور رئیس در امور بانوان و خانواده

۱۹ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۳ کد : ۲۴۵۴۸ اخبار ستادی
طی ابلاغی از سوی دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، وحیده حسامی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش به مدت دو سال به عنوان مشاور رئیس در امور بانوان و خانواده منصوب شد.
انتصاب مشاور رئیس در امور بانوان و خانواده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در بخشی از ابلاغ انتصاب دکتر لامعی به وحیده حسامی آمده است؛ نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی‌های علمی و اجرایی سرکار عالی، به موجب این ابلاغ و با حفظ سمت آموزشی و پژوهشی، به مدت دوسال به عنوان مشاور رئیس در امور بانوان و خانواده منصوب می‌شوید. در این راستا، به پیوست، دستورالعمل "وظایف مشاوران روسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی در امور زنان و خانواده (ابلاغیه شماره 11/185340 مورخ 1399/9/1 مدیرکل وقت دفتر وزارتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری) از جهت آگاهی و برنامه‌ریزی مناسب برای اجرا تقدیم می‌گردد.
وحیده حسامی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی فرش دانشکده هنر می‌باشد. وی در سال 1390 مدرک کارشناسی ارشد خود را در رشته پژوهش هنر از دانشگاه سیستان و بلوچستان دریافت کرد.

رزومـــه