همزمان با هفته دولت انجام شد؛

دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با بانوان کارمند دانشگاه

۰۵ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۱۹ کد : ۲۴۹۲۷ اخبار ستادی
همزمان با هفته دولت و به مناسبت روز کارمند، وحیده حسامی، مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با بانوان کارمند سازمان مرکزی، پردیس علوم، حوزه مدیریت خدمات دانشجویی، کتابخانه مرکزی و مرکز نشر و حوزه فناوری اطلاعات و حوزه مدیریت امور آموزشی دیدار و گفتگو کرد.
دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با بانوان کارمند دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، همزمان با هفته دولت و به مناسبت روز کارمند، وحیده حسامی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده در دیدارهای جداگانه‌ای با بانوان کارمند دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
مشاور رئیس دانشگاه با حضور در محل کار همکاران سازمان مرکزی، پردیس علوم، حوزه مدیریت خدمات دانشجویی، کتابخانه مرکزی و مرکز نشر و حوزه فناوری اطلاعات و حوزه مدیریت امور آموزشی فرارسیدن روز کارمند و هفته دولت را تبریک گفت.
وی ضمن دیدار با بانوان کارمند دانشگاه و تشکر از زحمات آنان شنونده پیشنهادات همکاران بود.