در ششمین روز از هفته دولت صورت گرفت:

دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان و خانواده با کارمندان حوزه مدیریت خدمات دانشجویی و مدیریت آموزشی دانشگاه

به مناسبت هفته دولت وروز کارمند سه شنبه 7 شهریور 1402 ،سرکار خانم وحیده حسامی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان وخانواده به همراهی سرکار خانم قادری ،با کارمندان حوزه مدیریت خدمات دانشجوئی (رفاه،خوابگاه،تغذیه) دیداروگفتگوکردند.ایشان ضمن تبریک فرارسیدن هفته دولت وروزکارمنداز طرف ریاست دانشگاه وتشکراززحمات آنان،شنونده نظرات وپیشنهادات بانوان این بخش شدند و در جریان مشکلات آنان قرار گرفتند.
همچنین ایشان  از دو بانوی محترم این حوزه سرکار خانم فاطمه زهرا خراشادی زاده و سرکار خانم زهرا یوسفی که از خانواده معزز شهدا می باشند با تقدیم گل تجلیل به عمل آورده و برای  ایشان نیز توفیق و سلامتی از درگاه خداوند طلب نمودند.

در ادامه ضمن حضور درحوزه مدیریت آموزشی دانشگاه و ملاقات کارکنان محترم این مدیریت ،در نشستی صمیمانه با با بانوان این حوزه، در جریان مشکلات و نظرات این همکاران نیز قرارگرفتند.                                                                                                                                                                          .