برگزاری وبینار «روان چگونه از خود دفاع می‌کند؟»

۲۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۵ کد : ۱۵۵۲۶ اخبار کارگاه های آموزشی
وبینار «روان چگونه از خود دفاع می‌کند؟» با تدریس سرکار خانم سارا خواجه‌افضلی، روز دوشنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

سرکار خانم خواجه‌افضلی وبینار را با پاسخ به این سؤال که ماهیت روان چیست و چطور کار می‌کند آغاز کردند و از شرکت‌کنندگان گرامی هم نظرخواهی شد. سپس به توضیح و تشریح چیستی و چرایی مکانیسم‌های دفاعی پرداخته شد و برای شرکت فعالانه در بحث و انجام تمرین از شرکت‌کنندگان خواسته شد که کاغذ و قلمی داشته باشند.

پس از آن انواع سبک‌های دفاعی معرفی شدند، و در اواسط وبینار سبک‌های مقابله‌ای شامل سرکوب، انکار، جابجایی، والایش، بازگشت، برون‌ریزی، واکنش وارونه، عقلانی‌سازی، فرافکنی، همانندسازی فرافکنانه به طور کامل و جامع تشریح شدند و مورد بررسی قرار گرفتند؛ در همان حین نیز به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده می‌شد و نظرت‌شان شنیده شد.

در پایان وبینار نیز به تمامی سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۲۴ آبان ۱۴۰۰

نظر شما :